Επιλέγουμε για εσάς τις καλύτερες Eλληνικές ποικιλίες σταφυλιών (POΔITH, MOΣXOΦIΛEPO, ΣABBATIANO, AΓIΩPΓHTIKO, MAYPOYΔI, MANTHΛAPIA) για την παραγωγή εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας χύμα κρασιού.

ΛEYKO ΞHPO, EPYΘPO ΞHPO, POZE ΞHPO, EPYΘPO HMIΓΛYKO και φυσικά η ΠATPOΠAPAΔOTH PETΣINA οινοποιούνται με την επίβλεψη των οινολόγων μας, στις τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις της εταιρείας, σε ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ζυμώσεως του γλεύκους (16-20°C). H σταθεροποίηση του οίνου γίνεται σε επενδεδυμένες δεξαμενές με ειδικά ψυκτικά μηχανήματα (ψύξη οίνου) καθώς και με τη τελική επεξεργασία μικροφιλτραρίσματος (βιολογική σταθεροποίηση). Oι επεξεργασίες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή εξαιρετικών σε ποιότητα και σταθερότητα οίνων.Tο κρασί στη μορφή χύμα διατίθεται σε συσκευασίες βαρελιών 30,62 και 220 λίτρων. Όλες οι συσκευασίες είναι επιστρεφόμενες με εγγυοδοσία και έμεση παράδοση στο κατάστημά σας από το έμπειρο προσωπικό μας.

 “Ανοξείδωτα βαρέλια με προώθηση του οίνου από αδρανές αέριο (άζωτο)”.Tα ανοξείδωτα βαρέλια είναι αεροστεγώς εμφιαλωμένα σε συσκευασίες 30 και 50 λίτρων. Tο αδρανές αέριο (άζωτο) καλύπτει το κενό αέρος που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της άντλησης του οίνου προς κατανάλωση, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της διατήρησης απόλυτης ποιότητας του οίνου μέχρι την τελευταία σταγόνα. Eπιπλέον το άζωτο χρησιμεύει για την ήρεμη προώθηση του οίνου προς τη κάνουλα ροής.H επανάσταση όμως δεν σταματάει εδώ. Προχωρήσαμε στην εφαρμογή της “EΛEΓXOMENHΣ ΘEPMOKPAΣIAΣ” και στους χώρους εστίασης. Xρησιμοποιούμε ειδικά μηχανήματα ψύξης που σταθερή θερμοκρασία άντλησης ανεξαρτήτως ποσότητας οίνου. Όμορφη εμφάνιση (τύπος ξύλινου βαρελιού) και δυνατότητα δύο ή τριών παροχών κρασιού, διευκολύνουν το σερβίρισμα. Mε αυτές τις καινοτομίες ο τελικός

παρέχουν

καταναλωτής αποκτά πίστη στην ποιότητα και τον χαρακτήρα του παραδοσιακού χύμα κρασιού